Kaj Munk Website
 reclameboodschap
 
 Modules
· Startpagina
· 1. Het begin/wie zijn wij?
· 2. Klassenfoto archief
· 3. Schoolfoto archief
· 4. Reüniefoto archief
· 5. Schooldocumenten
· 6. Nieuwsbrieven
· 7. Leerkrachten
· 8. Docentenfotos
· Contact
· Reacties
 
 Totaal aantal hits
We ontvingen
1561975
paginabezoeken sinds 30 november 2007
 

Van www.schoolbank.nl via de Kagawa naar de Kaj Munkschool.

Het is allemaal begonnen met ‘t ons registreren op de website www.schoolbank.nl Eer je er erg in hebt zit je te mailen met schoolgenoten van de middelbare school. Iets kleins werd groot.
Resultaat: Een reünie voor de Kagawa, welke op 27 maart 2004 plaatsvond en een website voor de Kagawa: www.kagawa.nl

Na de reünie ontdekten we, dat veel Kagawanezen ook op onze lagere school hadden gezeten: de Kaj Munkschool.

In de kerstvakantie van december 2005 was het erg somber en nat. Mooi moment om klassenfoto’s van de Kaj Munkschool op de website van de Schoolbank te zetten. De geschiedenis herhaalde zich……weer werd iets kleins groot.
Resultaat: Een reünie voor de Kaj Munkschool, welke op 31 maart 2007 plaatsvond en nu ook een website (dankzij de uitleg, coaching en het webdesign van Henk van Huisstede) voor de Kaj Munkschool: www.kaj-munk.nl


...........en wie zijn wij?

Dolly
wonende te Maassluis, bouwjaar 1952, gehuwd, één zoon, werk: de administratie van ons montagebedrijf en vrijwilligerswerk, hobby's: films kijken, verzamelen en computeren.
Zat van 1959 tot en met 1965 op de Kaj Munkschool. Vanwaar mijn inzet voor reünie en website?: aangestoken door het enthousiasme van mijn zus Erna.

Erna
wonende te Den Haag, bouwjaar 1956, gehuwd, één dochter en één zoon, werk: in het onderwijs, hobby's: klussen in huis, jazzballet, aerobics, pilates, films kijken, gezellig samenzijn met mijn wandelvriendinnen, computeren (dankzij mijn zus).
Zat van 1963 tot en met 1969 op de Kaj Munkschool. Vanwaar mijn inzet voor reünie en website?: enthousiast en geďnspireerd geworden door Dolly en Henk was ik reuze benieuwd hoe het iedereen is vergaan.
De enorme hoeveelheid verzamelde informatie willen we graag voor iedereen toegankelijk maken.

the dreamteam

v.l.n.r. Erna Grol-Vink, Dolly Huisman-Vink en Henk van Huisstede


Klik hier om terug te gaan naar Startpagina


All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest ďż˝ 2005 by me.
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Rendering: 0.02 Seconden

:: phpib2 phpbb2 style by phpbb2.de :: PHP-Nuke theme by www.nukemods.com ::